Welkom in het voet- en enkelinstituut te Brussel.

De bedoeling van deze site is om U op een zo visueel mogelijke manier te laten ontdekken waar U last van kan hebben. Dit kan U doen via een voet in 3D. U treft uitleg aan in verband met de oorzaken, de conservatieve behandelingsmethoden, alsook de chirurgische ingrepen van de meest voorkomende afwijkingen of klachten. Tekst en uitleg is bedoeld als leidraad, en niet als absolute waarheid: eenzelfde soort afwijking dient soms bij de ene persoon anders te worden aangepakt dan bij de andere. Een individuele aanpak en verzorging geeft de beste resultaten.

Onze hoofdactiviteit vindt plaats in het “Foot and Ankle Institute”. Elkeen van ons heeft daar raadpleging. Operaties gebeuren in het Delta ziekenhuis (Chirec). Verder consulteren we elk ook nog op andere plaatsen. De verschillende locaties kan U per chirurg terugvinden in de rubriek contact.

Onze groep chirurgen, allen sinds meerdere jaren gespecialiseerd in dit domein, is heel actief betrokken, zowel nationaal als international, bij opleidingen van assistenten, bij het organiseren van congressen en bij het houden van lezingen. Door middel van één van onze medewerkers die op een kritische manier alle dossiers analyseert, hopen we de kwaliteit en de zorg naar U toe nog te verbeteren.

Onze onderzoeken kan U nalezen onder de rubriek Publicaties.